Get to know me TAG!

Hoi allemaal!

Zoals ik zei op Facebook heb ik een soort vragenlijstje ingevuld zodat jullie mij iets beter leren kennen! Máááár het zou ontzettend leuk zijn als jullie de vragen willen beantwoorden in een reactie hieronder of in een reactie op Facebook, zodat ik ook mijn lezers beter leer kennen!

Zoals altijd: veel plezier met lezen& een heel fijn weekend!

Liefs, X Lisanne

1. Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Pff, vééééél te vroeg!
Jace had een hele onrustige nacht waardoor ik regelmatig wakker werd! Die uurtjes heeft hij vanmorgen bij zijn papa weer ingehaald heb ik begrepen 😉

2. Wat was je favoriete vak op de middelbare school?
Uhm, geen denk ik? Ik had een geschiedenisleraar die heel goed verhalen kon vertellen en dat vond ik heel interessant! Ik heb geen favoriet vak, ik heb een leuke middelbare schooltijd gehad met leuke klasgenoten& vriendinnen dus misschien daarom geen favoriet 😊!

3. Wat is je favoriete drankje?
Apfelkorn met 7-up, of een zoet wit wijntje (Heb al meer als een jaar geen alcohol meer gehad en eerlijk gezegd heb ik ook niet zoiets van OHH IK MOET EEN WIJNTJE! Denk dat als het wat lekkerder weer is en we lekker in de tuin zitten zo’n drankje me wel heel goed gaat smaken😏!
Maar mijn eerste bakkie koffie ’s morgens is toch ook wel héél fijn! Of een koud colaatje op een zonnig terras in een warm land is op zich ook niet heel verkeerd.. Jeetje wat moeilijk zeg! Ik heb er dus 4 en ga lekker niet kiezen haha!

4. Wat is je favoriete liedje op dit moment?
POEH! Ik ben een echte muziekliefhebber en mensen die mij kennen weten ook dat ik echt bijna alles mee zing🤷🏼‍♀️! Ik heb dan ook heeel veel nieuwe muziek maar ook heel veel oude meuk op mijn usb staan. Wel netjes gesorteerd in mapjes natuurlijk (!!!) zodat ik alles makkelijk kan terugvinden in de auto. Dus de ene dag is het Luis Fonsi & Demi Lavato met Échame La Culpa of Ronnie Flex& Boef en de andere dag luister ik naar een album van R. Kelly uit 2000 of Lemonade van Beyoncé dus qua favoriet liedje zeg ik die heb ik niet!

5. Wat is je favoriete eten?
Vreetzak-alarm hiero! Ik heb verschillende favoriete hapjes hoor! Misschien dacht je pizza, aangezien John zijn eigen New York Pizza heeft maar nee! Ik ben gek op pasta’s, dus die eet ik best vaak: héérlijk! Sushi, tapas of andijviestamppot van mijn mamsie, echt jongens ik vind alles lekker! En op het moment gaan de paaseitjes ook best lekker hoor haha🙋🏼‍♀️! 

6. Wat is het laatste wat je hebt gekocht?
Via Douglas.nl een nieuw geurtje, wordt morgen bezorgd!

7. Favoriete boek allertijden?
Ik heb als laatst het boek van Astrid Holleeder gelezen en dat vond ik best een indrukwekkend boek. Boeken van Saskia Noort en Linda van Rijn vind ik ook fantastisch, maar ik ben wel van de spannende boeken! Oja, het boek van Kluun – Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! is ook wel een favoriet, puur omdat het geweldig geschreven is!

8. Heb je huisdieren?
Ja, Ivy. Onze onstuimige – overenthousiaste Amerikaanse Stafford met een hart van goud die het liefst de hele dag wil knuffelen!

9. Favoriete feestdag?
Mijn verjaardag en nu de verjaardag van Jace natuurlijk!

10. Wie is je guy-crush?
Gijs Scheeringa, oftewel Johnny 500. Een beetje fout misschien maar ik vind hem dus best een lekker ding hihi! En ach, mijn vriend heet ook John dus qua naam maakt het niet veel uit toch 😉

11. Waar ben je bang voor?
Heel stom, maar om de mensen te verliezen die het meest voor mij betekenen. Mijn vader is 2 jaar geleden heel onverwachts overleden en dat is nog steeds een enorm gemis.. Ik probeer sindsdien ook echt nog meer van het leven te genieten en te genieten van mijn lieve familie en vrienden, dus misschien een beetje bang om alleen te zijn ?

12. Wat is je favoriete winkel?
H&M, Berschka, Zara en van die boetiekjes overal, heerlijk!

13. Wat is je favoriete film?
Dirty Dancing, die heb ik echt al 100 keer gezien, ik kan hem letterlijk meepraten (“nobody puts baby in the corner” – is wel mijn favoriete stukje haha!) maar hij blijft leuk! Ik keek hem altijd met mijn moeder samen en we appen elkaar nu iedere keer als hij weer op tv komt, haha!

14. Wat zijn je favoriete TV shows?
Ik ben gek op Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, nu de laatste tijd “De Luizenmoeder” echt serieus jongens, de schoolpleinmaffia – GEWELDIG! En ‘The Good Doctor’ en alhoewel ik het niet meer zo spastisch volg als vroeger blijft GTST ook altijd leuk😊!

15. Wat is je doel in het leven?
Een leuke moeder worden voor Jace, genieten met familie, een goede vriendin zijn voor John en wie weet ooit zijn vrouw en een goede vriendin voor mijn vriendinnen❤️! Gewoon genieten van het leven en lief zijn voor iedereen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s