Hoe is het nu met ons?!

Zooo hallootjes!

Het is even geleden dat ik van me heb laten horen maar ik merk dat ik het toch wél leuk vind om af en toe een blogje te schrijven of een plog te maken over het reilen en zeilen in ons drukke maar fijne leventje!

In de tussentijd is er een hoop gebeurd in ons huisje, we zitten letterlijk met smart te wachten op ons tweede wonder, onze kleine meid! Ze kan ieder moment geboren worden& mennn wat ben ik nieuwsgierig naar haar! Het was even “schrikken” aangezien Jace aankomende november 2 jaar wordt en we dus binnenkort even twee kindjes ónder de twee jaar mogen hebben! Een paar jaar geleden hadden we dit nooit kunnen bedenken maar we vinden het superleuk! De laatste tijd genieten we ook ontzettend van onze kleine vent, ook al is hij lekker baldadig en aan het uittesten op het moment haha!

Ik heb nu lekker verlof, wat ontzettend fijn is en wat was ik er aan toe! We hebben ontzettend geboft met het mooie weer en zijn al lekker dagjes weg geweest met z’n drietjes en voor mijn verlof zijn we nog lekker op vakantie naar Kreta geweest (verrassend, haha). Iets met lekker vertrouwd zullen we maar zeggen ;-)!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om weer een kijkje te hebben in ons drukke maar oh zo leuke leventje, helemaal als straks die kleine meid er ook deel van uit gaat maken💖!

Voor nu een gezellig weekend& tot de volgende blog😬!

Liefs, X Lisanne

Een gedachte over “Hoe is het nu met ons?!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s