Mijn babyshower, zoals beloofd!

Goedemiddag allemaal!

Sorry dat jullie een tijdje niks hebben gehoord, maar het was even puzzelen met werk en huishouden, visites, een baby met een flinke verkoudheid die de nachten niet meer doorsliep en deze mama die daardoor best wel moe was!

Zoals ik al eerder had beloofd wilde ik nog een blogje maken over mijn babyshower, nou hier komt-ie dan!

Toen ik eenmaal zwanger was heb ik een keer tussen neus en lippen door tegen mijn moeder gezegd ‘Mochten jullie iets van een babyshower willen geven, regel het dan maar met Sharon, dan komt het wel goed’. Zoals de meeste van jullie weten is Sharon mijn beste vriendinnetje, mijn zuster en dat al bijna 28 jaar.
Onze moeders hebben elkaar leren kennen bij babygym toen zij zwanger van ons waren, ze zijn vriendinnen geworden& gebleven. Sharon& ik zijn dus al vriendinnen sinds we samen in de box hebben liggen chillen in dezelfde outfit, de ene een roze en de ander een paarse haha! Die matching-outfits doen we tegenwoordig overigens niet meer hoor😂!

11011965_840807595996078_3035178000842705525_n
13255965_1306406876040674_3486892884517822170_n
Zo gezegd zo gedaan, mijn moeder en Sharon hebben de titel feestcommissie tot zich genomen en er op 1 oktober 2017 voor mij een superleuke middag van gemaakt samen met nog een aantal fantastische helpende handen❤️!

Zoals jullie weten heb ik op 29 september zwangerschapsverlof gekregen. Ik had voorgesteld aan John om lekker samen uit eten te gaan om mijn verlof te vieren, alleen John heeft er een lunch van weten te maken haha! Hij had mij op zondagmiddag meegenomen zodat mama en Sharon samen met de schatten van feestcommissie (😝) mijn woonkamer konden verbouwen en versieren! We gingen lunchen bij Stan en Co in de stad en hebben heeeerlijk gegeten! Je kunt daar heel gezellig zitten en dat hebben we ook gedaan! Echter, ik zou mezelf niet zijn als ik toch een beetje op de schopstoel zou zitten.. ik moest nog naar m’n moeder toe want we hadden afgesproken om even bloemetjes op het kerkhof te gaan zetten bij mijn vader en mijn opa& oma, ik wilde nog even die wasmand met schone was opvouwen en het bed moest nog verschoond.. Natuurlijk niet wetende dat mijn moeder helemaal niet met mij mee zou gaan naar het kerkhof maar bij mij thuis slingers aan het ophangen was 😂!

John wist dat het nog geen tijd was voor mij om thuis te komen dus vroeg heel tactisch;
” Schat, zullen we anders ff bij de MediaMarkt kijken voor een babyfoon, ik ben nu toch nog vrij?” Dus zo gezegd, zo gedaan& daar ging Moeder Gans – op naar de Media Markt.. maar f serieus ik was zo aan het waggelen, als ik er nu aan terugdenk moet het gewoon ontzettend lachwekkend zijn geweest haha🤦🏼‍♀️! Bij de Media Markt hebben we even bij de babyfoons gekeken máár deze mevrouw moet natuurlijk eerst vergelijken op internet & reviews lezen omdat we natuurlijk niet zómaar iets kopen 😉.
Toen is John de auto vast gaan halen, want ik moest weer eens piesen😅 en dit was voor John de ideale gelegenheid om even door te bellen dat we richting huis kwamen!

In de auto hield John mij gezellig aan de praat en dat er veel auto’s in de straat geparkeerd stonden is mij dus ook totaal niet opgevallen! Ik deed dus ook nietsvermoedend de voordeur open, gangetje door richting de deur naar de woonkamer, deurtje open en SURPRISEEEE met heel veel confetti! Mijn lieve familie, vriendinnen en collega’s stonden daar allemaal voor mij! Ik was helemaal overrompeld en ben mijn moeder om haar nek gevlogen om mijn hormonen de vrije loop te laten..
janken jongen niet te doen! Daar zijn ook foto’s van, maar geloof me: die wil niemand zien🤣! Zoals je kunt zien op deze foto hield ik hier al flink vocht vast, ik bedoel: check eens even die sexy enkels en onderbenen🤦🏼‍♀️! Dit had alles te maken met de zwangerschapsvergiftiging die ik had bleek later, helaas!

img_8679

Maar om het positief te houden: de woonkamer was fantastisch leuk versierd, overal hingen ballonnen en slingers, er hing een lijn met babyfoto’s en ik moest raden wie er op die foto stond. Had ik het goed geraden, kreeg ik van diegene een cadeautje! Ondertussen aten we een stukje taart, wrapjes, Braziliaanse lekkernijen waarvan ik de naam niet weet (mijn schoonzusje is Braziliaanse vandaar, sorry Jess hihi!) en nog veel meer lekkers en oja! We dronken hele vieze blauwe sportdrank haha (sorry mam😂)!

Ook werden er babyvoetjes, rompertjes en flesjes  ingevuld met daarop lengte, gewicht, naam en de datum waarop “Japie” geboren zou worden. Tot onze grote verbazing had Michelle, het nichtje van John, de naam goed geraden! Aan het eind van de middag heb ik samen met mijn vriendin Mandy de ‘pot’ met ingevulde lijstjes doorgelopen met alle namen etc. erop, en met een pokerface van heb ik jou daar gezegd dat de naam er niet tussen zat. Nadat Jace was geboren en ik haar vertelde dat de naam toen wél was geraden zei ze: “Oooh en ik heb nog wel zo goed op je gezicht gelet toen we die kaartjes aan het nalezen waren, jij kan echt goed liegen haha! “. En ik kan heel slecht liegen dus kan je nagaan hoe goed ik hier mijn best heb moeten doen!

Het was echt een gezellig drukke middag en tegen half 5 was iedereen weer bijna weg.
John kwam ondertussen ook weer thuis, mijn zwager kwam ook nog met een kadootje voor John, een echte ‘Daddy Tools Gereedschapsbox’ inclusief oordopjes, wasknijpers, paracetamol en nog een aantal geinige dingen, dus al met al echt een geweldig ding en helemaal zelfgemaakt!
Mijn schoonzus en zwager bleven gezellig eten, we deden lekker makkelijk en haalden wat te eten en ’s avonds was ik doodop!

Ik vind het nog steeds ontzettend leuk dat iedereen de tijd had genomen om te komen en dan ook nog iets leuks had gekocht of gemaakt, zo lief! We hebben ontzettend leuke cadeaus gehad& nu zijn we alweer bijna een half jaar verder en wat is er in die tijd een heleboel gebeurd!

Lieve mama&lieve Sharon bedankt voor het regelen, jullie hebben het top gedaan💙😘!

Voor nu een fijne woensdag& tot de volgende blog!

Veel liefs,
X Lisanne

 

Een gedachte over “Mijn babyshower, zoals beloofd!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s