21 februari 2017

Jeetjeeeeee, wat was het koud hè!
Mijn blogje is een beetje aan de late kant maar ik heb de afgelopen week onder een dikke deken gelegen! Nee hoor, grapje guys, zoals jullie weten ben ik weer begonnen met werken en dat is nog een beetje passen& meten met het dagelijkse leven haha!

Ondanks dat het weer wennen was om weer te werken hadden John en ik een klein “jubileumpje”. Vorig jaar op 21 februari kwamen we erachter dat we in verwachting waren van Jace👪!

Toen we daar achter kwamen waren we natuurlijk allebei door het dolle heen& wilden we het van de daken schreeuwen maar omdat we door bepaalde factoren eerst meer zekerheid wilden hebben we hier nog even mee gewacht.

Nu, afgelopen 21 februari 2018, is Jace al bijna 4 maanden, heeft John zijn eigen zaak, is Ivy gewend aan zo’n minimensje in huis, doen we af& toe lekker burgerlijk, ben ik weer aan het werk, is alles soms nog wennen en is ons leven totaal veranderd… Wat kan er in een jaar toch veel veranderen hè!

Want JA, het is nu soms rennen en vliegen, JA soms zit ik ongegeneerd te gapen op mijn werk omdat ik ’s nachts weer 3x het speentje van Jace in heb moeten doen of omdat ik wakker werd van een huiltje in zijn slaap.. en JA soms ligt de hele wasmand vol met ongevouwen en ongestreken was& heb ik geen zin om me daar eens lekker op  uit te leven na een dag werken omdat ik net even op de bank zit met een Senseotje en JA is het soms puzzelen om boodschappen te doen,  tijd te hebben voor elkaar en af te spreken met vriendinnen!

Vanmiddag zei ik toevallig nog tegen John: ‘ik kan soms niet geloven dat Jace voor altijd van ons en bij ons is’.

Ja, I know, kwijl kwijl, blegh emmer vol maar ff serieus jongens, de mensen die mij kennen weten dat ik héulemáááááál niet zo’n emotioneel, sentimenteel typetje ben maar ik vond het toch wel ff een dingetje hoor zo op de zondagmiddag na onze burgerlijke afbakbroodjes en croissants 😛 .. (misschien toch nog de hormonsters??! Wie zal het zeggen haha!)

Zou ik het anders willen?

Nee, want als Jace aan het lachen is en hij weer een geweldige schaterlach heeft dan maakt het mij niet uit dat mijn huis een beetje rommelig is en ik eigenlijk mijn haar had moeten wassen omdat ik het een vette bedoeling vind maar ben ik alleen maar gelukkig met mijn misschien wel simpele leventje 💙!

Veel liefs,

X Lisanne

 

Een gedachte over “21 februari 2017”

  1. Lieve schat je mag ook zeker zien dat er wordt geleefd in je huis en je krijgt er zoveel voor terug geniet lekker van de momenten met zijn drietjes dikke knuff

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s