PLOG 2; de eerste verjaardag van Jace!

Jeeeeeetje jongens, mijn kleine baby is 1 jaar geworden! 1 JAAR!

Ondertussen is hij alweer 14 maanden (<– oh ik “haat” dit als mensen dat zeggen maargoed, even voor jullie beeldvorming haha!) en is hij echt al een hele meneer!
Op zaterdag 3 november vierden wij dit samen met onze lieve familie en vrienden, het was een geweldige dag en Jace is ontzettend verwend!
Wat leuk dat jullie er weer zijn, en dat jullie weer meekijken naar onze geweldige dag ♥!

cropped-53c27617-a01d-4130-b757-0b5406b71db5.jpg

Om te zorgen dat alle familie en vrienden wisten van het feestje van Jace, hebben John en ik samen thuis een cakesmash gehouden zodat ik die foto’s kon gebruiken voor de uitnodiging. Lees: dit was een grote bende haha! Via papercandy.nl had ik een leuke slinger besteld samen met wat ballonnen, die vond Jace helemaal geweldig. Die taart vond hij maar niks, hij wist niet zo goed wat hij er mee moest en zat ons dan ook echt aan te kijken van ‘Yo, pa, ma waar is dit goed voor?’, en stak zijn handen uit naar ons zo van gadverdamme wat zit er aan mijn handen, haha! Hier wat fotootjes van deze geslaagde middag:

IMG_1757

IMG_1747

IMG_1770

IMG_1781

IMG_1784

IMG_1786

En dit is zijn uitnodiging geworden, ik vind hem zelf leuk geworden!

f6d214cf-5dd8-4801-89c5-1ad80b2d1302

Op zaterdag was Jace jarig en die vrijdag ervoor was ik vrij. John moest wel werken maar pas eind van de middag. Dus ’s morgens de tuin in orde gemaakt met partytent en heater om daarna boodschappen te doen! ‘S middags kwam mijn moeder eventjes langs om te kijken of ze nog kon helpen. Nou dat kon haha, we hebben samen een hoop ballonnen op zitten blazen, tuin beetje versierd en nog het een en ander opgeruimd. Ik heb gewacht tot John thuis was zodat we samen alles binnen konden versieren. Ik weet niet waarom, maar dat vind ik toch een dingetje ofzo haha! Vond het vroeger ook altijd ZO leuk als ik beneden kwam en de hele kamer hing vol met slingers en ballonnen.

Zaterdagochtend werd ik al vroeg wakker van Jace, rond 5 uur.. ik dacht ‘DOEI, dat gaan we mooi niet doen kleine vriend.’ Dus hup, speentje erin en nog even lekker onder de deken gestopt, en gelukkig viel hij weer lekker in slaap. Deze slimme mama had geen wekker gezet, omdat Jace altijd vroeg wakker is, behalve vandaag.. We liepen een klein beetje achter de feiten aan want meneer werd pas rond 08:45 wakker, oeps! Ik schudde John wakker om samen Jace uit bed te halen, dus HUP in de veren want ik zag de hele planning alweer in het water vallen haha! We liepen naar Jace zijn kamertje en begonnen te zingen ‘lang zal hij leven, lang zal hij leven, lang zal hij leven in de gloriaaaa’ , en Jace werd er helemaal verlegen van, het was zo schattig.

We namen Jace mee naar beneden om lekker te ontbijten en kadootjes uit te pakken. Hij was onder de indruk van alle slingers en ballonnen en keek zijn ogen uit!

Toen we de kado’s aan het uitpakken waren ging de bel (om 09:15!!)! Ik zei tegen John nou wie is dat nou zo vroeg..?! Bleek het de pakketbezorger te zijn met een grote heliumballon voor Jace van mijn lieve collega’s, hoe lief♥! Op de foto hierboven kun je hem zien!

Ook had papa John een speciaal kadootje voor Jace uit naam van opa Koos.. Mijn vader die er helaas niet meer is maar waarvan ik weet dat hij supertrots op Jace zou zijn geweest! Mijn vader was drummer en John had dus een drumstel gekocht voor die kleine boef van ons. Ennn leuk dat hij het vond! En ik, ik zat natuurlijk ff te janken maar vond het zó’n lief gebaar van mijn wederhelft💙!

We moesten ook de taart en cupcakes nog ophalen bij onze vaste ‘taartenbakker’, en ook deze keer waren we weer heel erg tevreden! Tijdens het ontbijt ontvingen we al foto’s en we waren echt letterlijk door het dolle heen haha! Hij was beter geworden dan verwacht, helemaal leuk :-)! Lars was even met John meegereden zodat ik Jace nog f op bed kon leggen en mezelf toonbaar kon maken, strak gepland hè, NOT 😂. Maar ik dacht ik vraag mijn broertje even om mee te rijden voordat John straks met een halve taart thuiskomt!

3527e953-3abb-4f69-a40b-6eb1a272a4c7

De rest van de middag was het een gezellige drukke bedoeling & die kleine boef is asociaaaaal verwend! Hij had weinig oog voor de kado’s want hij was veel liever aan het spelen met alles wat er al lag 😂!

Ook kwam mijn lieve nichtje gezellig langs en ze bood aan om foto’s te maken van Jace. Ze is het fotograferen weer aan het oppakken & een dreumes van 1 die zichzelf op een taart stort levert natuurlijk ontzettend leuk materiaal op! Ooh wat zijn ze goed gelukt! Ben zo blij met deze foto’s! Dit zijn de leukste foto’s dus die gooi ik er als eerste even in:

DSC_0180DSC_0182DSC_0183DSC_0185

DSC_0187DSC_0191-2DSC_0194DSC_0199-2DSC_0207DSC_0209DSC_0212DSC_0214DSC_0215DSC_0226DSC_0236-3-2DSC_0237-3-2

En toen werd de taart weggehaald hahah! Wat een bekkie hè 😂!

Hieronder foto’s van de hele dag, have fun!

Als verrassing kwam “Ome Ben” ook op de verjaardag van Jace! Zoals je ziet vond Jace dat ook heel erg leuk, bulleke💙!

De visite stroomt binnen en de Senseo draait overuren!

Kadootjes uitpakken samen met ome Lars!

Hmm, wat is dit dan? Samen met Aiden eens even kijken!


Papa en mama pakken de kado’s wel uit, Jace speelt gewoon verder, haha!


Nee, ik wil echt niet!

Leuk al die kadootjes jongens maar toch bedankt, ik ga spelen DOEI!

9d0ad3ac-ab8f-4321-9c96-8ffb7a0a0973
Even met Opoe-Oma knuffelen <3!

En er moet natuurlijk ook gegeten worden!

De rest van de avond ging iedereen geleidelijk aan naar huis& hebben we de avond afgesloten samen met mijn neef, nicht en nichtje onder het genot van drankje en wat lekkers! Jace was ‘gewoon’ naar bed gegaan& werd heel af en toe nog even wakker maar wat wil je na al die indrukken na zo’n dag. Zoals ik al zei hij is ontzettend verwend!

45822183_2349656935048991_4837060987016183808_nDit is de zondagochtend na zijn verjaardag& kijk hem eens stralen naast ál zijn kado’s!

Iedereen die er was nogmaals bedankt, Jace heeft een geweldige dag gehad! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zijn eerste verjaardag mee te kijken & tot gauw weer!

Liefs, X Lisanne

 

 

Een gedachte over “PLOG 2; de eerste verjaardag van Jace!”

  1. Wat mooi weer om te lezen meis en dat drumstel geweldig en ja wat zal jou pa trots zijn geweest heeft ook niks van het feestje gemist hoor hij was er gewoon bij dikke knuff voor jou 💋💋💋💋💕 geniet steeds zo van je verhaal

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s