Fotoshoot met Jace💙!

Hi allemaal!

Zoals beloofd de blog over de fotoshoot! In het korte blogje over mijn eerste werkdag had ik al een aantal foto’s toegevoegd en ik zal er nu nog een paar inzetten😬!

De fotoshoot hebben we gekregen van mijn collega’s! Het was een cadeaubon voor een fotoshoot, met de keuze uit een aantal fotografen door heel Nederland. Ik heb gekozen voor degene die het dichtst in de buurt zat, want om nou het hele land door te gaan met een baby van 14 weken om een aantal foto’s te schieten vond ik niet zo handig! De fotograaf welke ik had uitgekozen was gevestigd op 10 minuten rijden vanaf ons huis, dus ideaal! Het was fotostudio Reloved in Arnhem, en de fotografe was ontzettend leuk! Super spontaan en we voelden ons dan ook snel op ons gemak!
Na een bakkie koffie en thee liepen we de studio in en gingen we aan de slag. Jace is een echte lachebek, iedere dag en bijna de hele dag door maar wat denk je? Nee hoor amper gelachen! Meneer de pretletter vond het allemaal véééél te interessant, keek zijn ogen uit als de flitslampen knipperden en hield ons toch ook in de gaten! Wij stonden natuurlijk onszelf compleet belachelijk te maken door rare bekken te trekken en gekke geluiden te maken zodat hij toch zou gaan lachen! Ook de fotografe stond te springen voor Jace en gekke bekken naar hem te trekken en uiteindelijk zitten er echt superleuke foto’s bij!

De fotografe probeerde met allerlei attributen er een leuke shoot van te maken. Ze had van alles staan in de studio: een stoel, skateboard, eendjes, een weegschaal, een soort ‘bed’-setting echt van alles! Ze vroeg van tevoren of wij nog wensen hadden voor bepaalde foto’s of iets dergelijks maar hadden aangegeven dat we alles eigenlijk wel leuk vonden. Mochten we iets niet leuk vinden, melden we dat gewoon :)!

De shoot ging hartstikke goed, Jace kreeg rond kwart over 11 honger en dat was mooi getimed want we waren klaar! Rond 12 uur stonden we weer buiten. Zelf staan we ook nog op een aantal foto’s alleen waren we daar totaaaaaaaaaal niet op voorbereid dus die blijven veilig in de privécollectie! Mijn haar zat zo verschrikkelijk dat mijn doordeweekse knot-op-de-kop-coupe er een soort van fashionable door leek!

Hieronder 3 van mijn favoriete foto’s, het zijn er zoveel dat ik jullie daar niet mee ga vervelen! Ik ben bezig om een Instawall samen te stellen met de foto’s van de fotoshoot dus zodra ik die heb zal ik daar zeker een foto van plaatsen!

Ik heb het wel eens bij mijn Instagram en Facebooksposts gezet maar ik ben echt verliefd op mijn eigen kind.. als hij zo ligt te schateren kan ik hem wel opvreten zo lief!!!!
(oké, tot zover het sentimentele gedeelte van de blog :P)

Lieve allemaal, zoals altijd weer bedankt voor het lezen! Nodig iedereen uit om mijn Facebook te liken en dan graag weer tot de volgende blog!

Fijne zondag& veel liefs,
X Lisanne

PS:     Hebben jullie ook een fotoshoot gedaan met je kindje?
Of was het een zwangerschap- of newbornshoot? Ik ben benieuwd! 

 

 

3 gedachten over “Fotoshoot met Jace💙!”

  1. Wat een lekkere schaterbekkie is het toch ka me voorstellen dat je verliefd op hem bent hihi, je kunt echt trots zijn hoor.
    Fijne zondag geniet er van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s