Eerste werkdag & voorproefje fotoshoot!

Hoi allemaal!

Even een kort blogje tussendoor om te laten weten hoe mijn eerste werkdag was gegaan!
Voor diegene die mij niet op Facebook of Instagram volgen: mijn collega’s hadden er weer een feestje van gemaakt!

Zoals jullie hebben kunnen lezen was gisteren mijn eerste werkdag weer na 4,5 maand verlof te hebben gehad. Toen ik op mijn werk aankwam hadden mijn collega’s mijn werkplek versierd met slingers en foto’s! Dat is toch superleuk terugkomen!

Het was even wennen, maar toch ook al snel weer “gewoon”. Mijn werk is een warm bad, een soort tweede familie.. Jace was bij mijn moeder dus ik had niks om me zorgen over te maken. Helaas hadden we een halve dag last van een stroomstoring in Arnhem en omstreken dus dat was even minder maar het is goedgekomen!
Na mijn werkdagje ben ik langs huis gereden, Ivy uitgelaten en daarna naar mijn moeder gegaan om lekker te eten 🙂 John was daar ook al en we kregen allebei een hele dikke vette glimlach van die kleine vrolijkerd! En heul eerlijk, het was heeeel fijn om deze eerste dag lekker niet zelf te hoeven koken maar lekker bij moeders aan te schuiven, haha!
Daarna zijn we naar huis gegaan, op de bank gedoken met een bakkie thee en toen zei ik in één keer tegen John: ‘Hebben we de foto’s van de fotoshoot van Jace al binnen?’.
John is zijn mailbox ingedoken en inderdaad de foto’s waren binnen! Dus hup, ik gelijk de laptop aangeslingerd, foto’s gedownload en ondanks dat we de foto’s al hadden gezien zaten we bij iedere foto weer  ‘aaaah’ te roepen!

Hieronder een klein voorproefje van de shoot (en ff serieus, kijk die teentjes !!) , ik zal er een dezer dagen een aantal online gooien en vertellen hoe de shoot ging met meneer 🙂

Voor nu alvast een héle fijne dinsdag& bedankt weer voor het lezen!

Veel liefs,
X Lisanne

IMG_8850_DIMG_8779IMG_8778_D

 

Een gedachte over “Eerste werkdag & voorproefje fotoshoot!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s